Viewport Width: Resize to find out!
Viewport Height: Resize to find out!
Viewport Orientation: Resize to find out!

Algemene voorwaarden

Door artikelen bij DöppSieraden te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.
De site https://www.DoppSieraden.nl is eigendom van: Yolanda M. Döpp

Yolanda Döpp is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nr 33238502. Het BTW nr. t.b.v. de Belastingdienst is NL001611076B46 .

Alle prijzen zijn in Euro's inclusief verzendkosten en inclusief BTW.
Ik besteed de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van alle gegevens zoals prijzen, modellen, types, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houd ik mij het recht voor een bestelling niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Garantie

Ik bied drie maanden garantie bij normaal gebruik, zulks ter beoordeling van mij.
De afleverbon is uw garantie. Bewaar deze goed.
Alle verzend- en transportkosten zijn wel voor uw eigen rekening.
Op slijtage is geen garantie van toepassing.

Retourneren

Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant tenzij anders overeengekomen.
Bij een aankoop via internet heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Binnen deze tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen. Ik zal, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van mij.

Op maat gemaakte artikelen

Op maat gemaakte artikelen worden niet retour genomen.
Mocht de maat niet juist zijn dan zal ik proberen het artikel alsnog op maat te maken. Dit kan alleen binnen 30 dagen na aankoopdatum. Een kopie van de factuur dient meegezonden te worden.
Indien de oorzaak bij mij ligt, zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Onjuiste zending

Indien na ontvangst blijkt dat de zending onjuiste artikelen bevat, incompleet is of anderszins afwijkt van uw bestelling dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail of telefonisch te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met u op en zal aangeven hoe ik e.e.a. zal oplossen.
Indien de oorzaak bij mij ligt, zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Betaling

Vooraf te voldoen op rekening NL69 ASNB 0267186517 .
Is het bedrag niet binnen 14 dagen bijgeschreven dan wordt de bestelling geannuleerd.

Nieuwsbrief

Op de website kunt u aangeven of u mijn nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief zal uitsluitend nieuws over de website van DoppSieraden.nl bevatten en geen reclame van anderen. In elke nieuwsbrief wordt een link opgenomen waarmee u kunt opzeggen.
Uw gegevens worden dan uit onze database verwijderd.

Privacy

DöppSieraden.nl gaat zorgvuldig met Uw gegevens om. Ik garandeer u dat deze nooit ter beschikking zullen worden gesteld aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend bewaard ten behoeve van de verzending van de bestelling en eventueel voor het versturen van de nieuwsbrief.
DöppSieraden.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
DöppSieraden.nl maakt geen gebruik van cookies.

Afwijkingen

In uitzonderlijke gevallen kan DöppSieraden.nl er voor kiezen om af te wijken van bovenstaande werkwijze. Ik zal in dat geval contact met u opnemen.

Verandering

DöppSieraden.nl behoudt het recht deze voorwaarden te veranderen.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld maar ik kan niet de juistheid van de informatie garanderen. Ik kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten, onjuistheden of anderszins voor de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.